עדכון ליום שני ג' אייר 27.4 שעה 13:00

תושבים יקרים,

מספר המחלימים נכון לשעה זו עומד ב"ה על 54. מספר החולים הולך וקטן ועומד כעת על 9 חולים.

בשעות אלה אנו מסיימים את ההיערכות ליום הזיכרון לחללי צה"ל ופעולות האיבה שיחול הערב וליום העצמאות.
השנה, נציין ימים אלה באופן מיוחד ושונה. בהמשך היום נוציא פרסום נפרד על מועדי הטקסים ומגוון הפעילויות המתוכננות במהלך יום הזיכרון ויום העצמאות.
טקס יום הזיכרון יערך הערב בהשתתפות מספר מצומצם ביותר של משתתפים מורשים.
אנו מבקשים מכלל הציבור להימנע מלהגיע פיזית למקום הטקס ולצפות בו דרך הפייסבוק של המועצה/המתנ"ס או ראש המועצה.

בהתאם להנחיות ראש הממשלה – החל מהיום בשעה 16:00 לא תתאפשר יציאה מהבית לצורך ביקורי התייחדות והנצחה בבתי עלמין ובאתרי ההנצחה.
 תפילות ביום הזיכרון וביום העצמאות תוכלנה להתקיים במסגרת של עד 19 מתפללים במרחב הציבורי בלבד  - תוך שמירת מרחק של 2 מטר בין המתפללים, חבישת מסיכה ובמרחק של עד 500 מטר מהבית.

החל מיום שלישי  28.4 ד' אייר בשעה 17:00 ועד יום רביעי, ה' אייר בשעה 20:00 יוחמרו המגבלות:
על כל תושבי מדינת ישראל לחגוג את יום העצמאות בבתיהם.
חל איסור על מפגשים חברתיים כולל מפגשי שכנים.
ניתן לצאת מהבית רק לצורך הצטיידות  בתרופות ומוצרים ושירותים חיוניים בתחום יישוב המגורים בלבד.
פעילות התחבורה הציבורית תופסק, לא תתאפשר רכישה של מוצרי מזון – אנא היערכו בהתאם.

משטרת ישראל החלה באכיפה מוגברת של חובת חבישת המסכות במרחב הציבורי. אנא הקפידו על ההנחיות.

נמשיך ונעדכן,
צוות מידע לציבור