פסיכולוג/ית חינוכי/ת

דירוג:  פסיכולוגים מתח דרגות 37-39/ מח"ר דרגה 36
כפיפות: מנהלת השירות הפסיכולוגי חינוכי

תיאור התפקיד:
מתן שירותים פסיכולוגיים חינוכיים מערכתיים ופרטניים במסגרת החינוך לילדים, למשפחות ולצוותי חינוך לשם קידום בריאות נפש ורווחה נפשית בשגרה ובחירום.

עיקרי התפקיד:
1. מיפוי והערכת צרכים בתחום בריאות הנפש של תלמידים במסגרות חינוכיות המקבלות שירות פסיכולוגי חינוכי במסגרות של חינוך רגיל ובמסגרות של חינוך מיוחד ובאופן המותאם לקבוצת הגיל (גנים, יסודי, על יסודי).
2. מתן שירותים פסיכולוגיים-חינוכיים לילדים במוסדות החינוך, למשפחות תלמידים ולגורמים רלוונטיים.
3. תכנון התערבויות פסיכולוגיות חינוכיות בהלימה עם צרכי המסגרת החינוכית.
4. ייעוץ והיוועצות לצוותי חינוך לקידום בריאות נפש ורווחה נפשית ברמת המערכת וברמת הפרט.
5. מתן מענה בשעת חירום.
דרישות תפקיד:
• השכלה:
- בעל תואר מוסמך לפחות בפסיכולוגיה יישומית, רצוי בפסיכולוגיה חינוכית או בפסיכולוגיה קלינית של הילד שניתן ממוסד שהוכר כמוסד להשכלה גבוהה לפי חוק המועצה להשכלה גבוהה תשי"ח-1958

או מוסדר בחו"ל שהוכר על ידי וועדת הרישום של משרד הבריאות ומשרד החינוך כשווה ערך לתואר הניתן בישראל.
או
- בעל תואר אקדמי ראשון בפסיכולוגיה או מדעי ההתנהגות ומי שהשלים את כל חובות השמיעה שלו לתואר שני בפסיכולוגיה יישומית למעט עבודת גמר (תזה)

או מי שנמצא במסלול ישיר לדוקטורט אשר סיים פרקטיקום וחובות לימוד.

• רישום מקצועי: רישום בפנקס הפסיכולוגים בהתאם לסעיף 12 לחוק הפסיכולוגים, אלא אם כן מדובר בסטודנט.

• היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים, תשס"א-2001.
כישורים ומיומנויות:
• אמינות ומהימנות אישית, כושר למידה, כושר עבודת צוות, כושר לטפח יחסים בין אישיים ויכולת עבודה תחת לחץ
• עברית ברמה גבוהה ואנגלית כדי קריאת ספרות מקצועית. וכן שפות נוספות בהתאם למגזר מקבלי השירות.
• היכרות ושליטה מלאה בתוכנות OFFICE.

הערות:  נכונות לעבודה בשעות לא שגרתיות ובשעות כוננות.
המודעה מיועדת לנשים ולגברים כאחד. מועמדים העונים לדרישות התפקיד יגישו את מועמדותם בצירוף קורות חיים, תעודות ומסמכים נדרשים בציון שם המשרה

עד  תאריך 13.8.2020  לידי איריס חזן לדוא"ל: iris@efrat.muni.il, מס' טל': 02-9939312. בנוסף, יש למלא שאלון אישי למועמד בקישור: https://did.li/efratjob .
רק פניות מתאימות תיעננה.