מכתב לתושבים

תושבי אפרת שלום

ברצוני לעדכן אתכם בפעילות המחלקה הווטרינרית של המועצה והחדשות העיקריות.

לאחר מספר חודשים ללא וטרינר בפועל, יש כרגע וטרינר ממלא מקום ובימים אלו יוצא מכרז לאיוש קבוע של המשרה.

בנוסף על מנת לשפר את השירות לתושב המחלקה התחזקה בתקן נוסף לכלבן ופקח. אביעד ,שהצטרף אלינו חדור אנרגיה ורצון לעזור.

אביעד לקח פיקוד על כל נושא הכלבים המשוטטים. בשבוע האחרון כבר נלכדו 4 כלבים משוטטים שהפריעו לתושבים זמן רב.

אביעד יפעל לפי תלונות התושבים המגיעות למוקד העירוני (טלפונית או דרך האפליקציה לתושב )ויציב מלכודות ופתיונות במקומות המועדים. כלב שילכד יועבר לכלביה.

אבקש בכל לשון של בקשה לא לשחרר את כלביכם לבד ללא בעליו וללא הולכתו ברצועה בלבד.

למועצה שיתוף פעולה עם המחלקה הווטרינרית השכנה בגוש עציון וכלביית הגוש פעילה וזמינה לרשותינו.

כלב שנמצאו בעליו, יוחזר לבעליו לאחר שנמצא כי יש לו רשיון וחיסון כנגד כלבת בתוקף ולאחר תשלום קנס כחוק.

כלב ללא בעלים יכנס לתצפית וכשימצא בריא וכשיר לאימוץ בטווח של 10 ימים, יכנס למסלול מציאת בית חם.

גם כאן אבקש את עזרתכם במציאת בתים לכלבים הרבים שנמצאים בתאי הכלבייה ומחפשים בית ומקום להגן עליו. הכלבים ימסרו בריאים מחוסנים וללא עלות!!!!

בחודשים הקרובים המחלקה לשיפור פני העיר תשלח תזכורות על חוסר החזקת רשיון בתוקף

(רשיון בתוקף משמעו- כלב שנבדק על ידי וטרינר, חוסן כנגד כלבת, שולמה האגרה וכלל הפעולות דווחו ונרשמו בתוכנה הייעודית של המועצה).

לאחר התזכורות ישלחו קנסות לכל תושב המחזיק כלב ללא רשיון בתוקף כחוק.

כל תושב שיגיע לחיסון יקבל במתנה ערכה לאיסוף צואת הכלבים (שקיקקי)כחלק מרצוננו בשמירה על עירנו נקיה ומאירת פנים למטיילים ברחובותיה.

נשמח לבקשות הערות או תלונות ניתן לפנות אלי דרך אפליקציית המועצה (דיווח למוקד העירוני – קטגוריה : פניה לוטרינר המועצה .

ד"ר רן מרגלית מ.ר 1531

וטרינר ממלא מקום מועצה מקומית אפרת

אגף שיפור פני העיר

טל: 02-9939340 TEL:  פקס: 153-29939389  FAX:
למוקד עירוני נא לחייג 106
moked4u@efrat.muni.il