עודד רביבי

הגדל

ראש המועצה החמישי של אפרת. נולד בשנת 1969 נשוי לליסה ואב לשישה ילדים.

לפני בחירתו כראש מועצה, עסק בעריכת דין, מתמחה בהתדיינות בערכאות משפטיות ועסקאות נדל"ן. לעודד תואר שני במדיניות ציבורית מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

החל מינואר 2014, יו"ר דירקטוריון החברה למשק וכלכלה סוכנות לביטוח (1992) בע"מ והחל מפברואר 2014 חבר באסיפה הכללית של מפעל הפיס.
כעורך דין סיפק סיוע משפטי בהתנדבות לנזקקים, בין היתר במסגרת האגף לסיוע משפטי של משרד המשפטים, ובמסגרת פרוייקט "שכר מצווה" של לשכת עורכי הדין.
עודד משרת במילואים בדרגת סגן-אלוף. תחת הנהגתו כמפקד גדוד טנקים, זכה הגדוד לתעודת הצטיינות מטעם נשיא המדינה.

בשנת 2013 נבחר להיות מנטור בתכנית הכשרה לראשי רשויות חדשים שיזמה משרד הפנים בשיתוף עם מרכז השלטון המקומי, בית הספר למדיניות ציבורית וממשל באוניברסיטה העברית ומפעם ירושלים. מטרת התכנית הינה לסייע לראשי רשויות חדשים עם כניסתם לתפקיד המאתגר. עודד כרגע משמש כמנטור עבור שני ראשי רשויות חדשים וגם כמנטור בתוכנית להכשרת מנכ"לים לרשויות מקומיות.

עודד רביבי נבחר לראש מועצת אפרת ב- 2008 ונבחר לקדנציה שנייה בתאריך 22.10.2013.