מרכז הספורט והנופש

המועצה המקומית אפרת יחד עם החברה הכלכלית לפיתוח אפרתה בע"מ, יזמו הקמת מרכז ספורט ונופש לתושבי אפרת והסביבה.
מרכז הספורט והנופש יוקם על שטח של כ - 10 דונם, יכלול בריכת שחיה, חדרי כושר, SPA, חדרי חוגים, קפיטריה ושטחי נופש פתוחים.

מרכז הספורט והנופש שיוקם באפרת היינו ייחודי בתחום הקמת אתרי רחצה לציבור הדתי. ייחודיות הרעיון הינה לספק בו זמנית לנשים ולגברים בריכות שחיה/חדרי כושר/SPA נפרדים, המאפשרים לכל בני המשפחה לשהות בו זמנית במרכז הספורט, תוך הקפדה מלאה על הצניעות המתחייבת על פי ההלכה.
לצורך כך יוקמו בנוסף ל"שטחים הרטובים", בהם תשמר ההפרדה בין נשים לגברים, "שטחים יבשים" נרחבים בהם יוכלו כל בני המשפחה להיפגש ולבלות בצוותא.

הנהלת החברה הכלכלית הקימה צוות היגוי להקמת הפרויקט בראשותו של מ"מ ראש המועצה – מר מנחם שפיץ בשיתוף  נציגי ציבור.