עדכון לחוק עזר לאפרת: אבטחת כניסת עובד שכניסתו לתחום המועצה דורשת היתר

שלום רב,

הנידון: עדכון לחוק עזר לאפרת: אבטחת כניסת עובד שכניסתו לתחום המועצה דורשת

היתר מאת המפקד הצבאי

בהתאם להנחיית הממונה על הרשויות המקומיות במינהל החרום והביטחון של משרד הפנים, הוחלט לחלק בין שמירה יישובית לשמירה בגין הכנסת פועלים  אשר כניסתם לתחום המועצה דורשת היתר מאת המפקד הצבאי.

בתאריך  06.06.2018 אושר ע"י מליאת המועצה  תוספת לחוק עזר לאפרת - אבטחת כניסת פועל/ עובד  שכניסתו לתחום המועצה דורשת היתר מאת המפקד הצבאי.

עפ"י חוק עזר זה -  "מעסיק "  - אדם או תאגיד המעוניין בשירותיו של אדם שכניסתו לתחום המועצה דורשת היתר מאת הפקד הצבאי, ואותו אדם הינו תושב רשות פלסטינית המחזיק בכל הרישיונות הדרושים לשהייה ועבודה. נדרש לשלם עבור כל פועל / עובד תעריף יומי בסך 6.70 ₪.  וזאת החל מתאריך 02.10.2018

את התשלום יש לבצע מראש  מול מחלקת הגבייה . במידה ולא שילם מעסיק את ההיטל, לא תותר כניסתו של העובד  לתחום שטח שיפוטה של המועצה.

ניתן לבצע את התשלום במחלקת הגביה ובטלפון 02-9939324/7  וזאת רק בשעות קבלת קהל ( המפורסמים באתר המועצה )  או  דרך אתר תשלומים מזדמנים 24 שע' ביממה או דרך מכונת התשלום הממוקמת  בכניסה לשער הפועלים.

המלצת המועצה הינה לשלם מראש עבור בנק כניסות כל שכן במידה ומדובר בכמות גדולה של פועלים / עובדים לתקופה ארוכה.

ניתן להתעדכן מול מחלקת הגבייה ביתרת כמות הכניסות שנותרה. וכמובן לקבל החזר עבור תשלום עודף במידה ואין צורך בכניסת פועלים נוספים.

פגישת הסבר בנוכחות מחלקות בטחון וגבייה  תערך ביום רביעי 22.08.18 בשעה 11:00 באולם הישיבות במועצה.

לכל שאלה, ניתן לפנות למחלקת הגבייה בטלפון 02-9939324/7  ולמחלקת הביטחון  בטלפון 1208.