עדכון יומי, יום ראשון ט תשרי 27.9 שעה 12:00

27/09/2020 12:00
עדכון יומי, יום ראשון ט תשרי 27.9 שעה 12:00
במהלך השבת נוספו 10 חולים נוספים ו 4 מחלימים. מספר החולים המאומתים עומד על 76 חולים.
אנו מודים לתושבים אשר הסכימו לפרסם את שמותיהם ומאחלים להם רפואה שלמה:
עדינה לנדאו תושבת הרימון
גייל ברמן תושבת התאנה
יואב רוזנבלט תושב הדקל.
חולה מאומת התפלל בבית הכנסת "נחלת אופיר" – גבאי בית הכנסת עודכנו
כל החולים תוחקרו ומגעים אישים תודרכו.
גן שורק נכנס לבידוד בעקבות איש צוות חולה, הודעות נמסרו דרך צוות הגן.
אנו מזכירים כי על הורה שנכנס עם ילדו לבידוד חלים עליו כל תנאי הבידוד ואין אפשרות לצאת ולהתחלף עם ההורה הנוסף/ מבוגר אחר במהלך ימי הבידוד.
מצורפים מספר המלצות מטעם מכלול רפואה בהתייעצות עם המרא דאתרא הרב שלמה ריסקין, ראש המועצה ורופאים בכירים :
הקפידו על שתיה מרובה לפני תחילת הצום. אדם הנוטל תרופות יתייעץ עם רופאו האישי כיצד לנהוג.
תפילות הנערכות בשטחים פתוחים, מומלץ להתחיל בשעה מוקדמת כך שהמתפללים ישהו בבתיהם בין השעות 11:00- 17:00
בכל מניין מומלץ לוודא תיק עזרה ראשונה , בקבוקי מים ומכשיר פלאפון זמין.
צוותי מד"א והמח"ר בכוננות מלאה. חולים, קשישים ואנשים המרגישים חולשה עדיף שישארו בבתיהם ויתפללו ביחידות. אדם החש ברע במהלך יום הכיפורים ייכנס לביתו ואם יש צורך יחייג 101 וצוות רפואה יגיע אליו.
בקישור המצורף ניתן למצוא את ההלכות לחולים ומבודדים שהוציאה הרבנות הראשית:
בכל אירוע ביטחוני יש לחייג 5436*
שער הביאר יסגר היום בשעה 14:00 ויפתח שוב ביום שלישי בבוקר.
בימי חול המועד כניסת פועלים תתבצע כרגיל.
אנו שבים ומזכירים לתושבים אשר ביצעו בדיקה וממתנים לתשובה להשאיר נייד זמין ליצירת קשר.
עוד לא קניתם סט 4 המינים? מוזמנים לעזור לנוער אפרת להגיע ליעד 1000 הסטים שהכנסותיהם יעברו לצדקה – קנייה בקישור המצורף :
בשם עובדי ומתנדבי המועצה אנו מאחלים לכם גמר חתימה טובה