עדכון יומי, יום שני ב בסיון 25.5 שעה 16:00

25/05/2020

ביום חמישי, ט"ז אדר, 12.3.2020 הוצאנו את "העדכון היומי" הראשון לתושבים בשעה בה הבנו שנגיף הקורונה כבר איתנו.
״הקורונה״ הגיעה  לארץ, הרשויות החלו להיערך אולם באותה השעה עדיין לא הבנו עד כמה היא תהיה נוכחת אצלינו באפרת.
יומיים לאחר מכן, כאשר התעורר החשד שאנו ניצבים בפני  הדבקה מאד משמעותית של מספר רב מתושבי שכונת התמר התמונה השתנתה.
 מספר גדול מאד מתושבי אפרת שהו בבידוד, מספר הנדבקים בתוך המשפחות  הלך ועלה ובנוסף - התמודדנו עם לא מעט תושבים אשר חזרו מחו״ל.

ימים אלו היו מלאים בחוסר וודאות לא ידענו מה הולך להיות אבל היה לנו ברור שעלינו להיערך למספר חולים אצלנו.

לא תיארנו לעצמנו מה יתרחש באפרת, על תושביה ועובדיה בחודשיים הבאים.

בעדכון הראשון הבטחנו לכם שנעדכן מידי יום בהתפתחיות תוך שמירה על שקיפות אמינות זמינות ונגישות.

מאז כמעט מידי יום, ולפעמים גם יותר מפעם ביום הוצאנו עדכון מרוכז ודאגנו להפיץ אותו בכל האמצעים העומדים לרשותינו: בפייסבוק, באתר המועצה, באפליקציה ובמייל.

עדכונים אלה סייעו לנו להעביר הנחיות ומסרים מעודכנים שככלל,  הציבור היה קשוב אליהם.
בזכות העמידה וההקשבה שלכם להנחיות - הצלחנו להביא לבלימת הנגיף ולעצירת ההדבקה.

עם תחושת השגרה המתקרבת והחזרת מערך הלימודים לפעילות אנו מוצאים לנכון שזה הזמן לחזור לשגרה גם אצלנו.

זו היתה עבורנו "חוויה" לא פשוטה, מורכבת ומאתגרת אך מלאת סיפוק ועשיה.

אנו רוצים להודות לכם על האמון שנתתם בנו בכל התקופה האחרונה, על המחמאות והמילים הטובות, על ההערות והתיקונים, על השאלות והקשר ההדדי שנוצר.

אנו רוצים להודות לצוות מידע לציבור: לשירה, קרן, רויטל, שמואל ויראת שפעלו בזמינות ונגישות מלאה.
לקלי על התרגומים והנגשת המידע לאנגלית.

המוקד העירוני ימשיך לתחזק את אמצעי המדיה של המועצה ויחד נמשיך ונעדכן אתכם בהתפתחויות במידת הצורך.

שוב תודה לכם על האמון
מאחלים לכם ולנו בריאות ושגרה שקטה